SUUNNITTELUOPAS

Meidän tarjoamissa matoissa on 4 eri terävyysastetta johtuen maton profiilista mutta samat seikat pätevät myös muiden valmistajien mattoihin jos poissuljetaan pienet painotekniset erot ja käytetty mattomateriaali.

Johtuen maton kulloisenkin nukan korkeudesta, painojäljen tarkkudessa on eroja. Pitkät jouhet nukassa taittuvat kun maton päälle astutaan ja siksi esim ohuet linjat häviävät nukkaan. Tämän vuoksi korkeanukkainen matto vaatii suurpiirteisempiä yksityiskohtia kuin lyhytnukkainen matto. Lyhytnukkainen tai täysin sileä matto taas voi ”vastaanottaa” terävimmätkin yksityiskohdat.

1.  Sileänukkaiset PHOTO sekä BAR = Valokuvapaino
Näiden mattojen ensisijainen tehtävä on mainostaa eikä torjua likaa. Painetaan 4-väritulostimella jolloin kuvan tarkkuus sekä väriskaala on melkeimpä rajaton. (Näissä malleissa minimitilausmäärät)

2. Matalanukkainen HIGH-RES = vähintään 1 tulitikun paksuiset viivat
Jos tarvitset kohtuullisesti likaa torjuvan maton ja painettava tiedostosi on täynnä pieniä, tuitikun paksuisia yksityiskohtia niin valitse High-Res. Tässä teräväpiirto-matossa ei ole minimitilausmääriä.

3. Mediumnukkainen LOGO = vähintään 2 tulitikun paksuiset viivat
Tämä matto on liantorjunnaltaan varsinainen työjuhta ja imee tehokkaasti itseensä lian ja märän. Kuten kaikki laatumattomme sen nukka on pohjaan asti värjätty ja painojälki on korkealuokkaista.

4. Korkeanukkainen MARATHON = vähintään 3 tulitikun paksuiset viivat
Käytävämattojen kuningas. Korkea mutta hyvin tiheä (jopa 60% enemmä) nukka kerää itseensä lian ja vaimentaa tehokkaasti melua sisätiloissa.

Chromo tai Digipainatus
Sileäpintaiset Photo & Table-Top painetaan väritulostinta muistuttavalla laitteella. Tämä mahdollistaa tarkan kuvan ja myös tosilaajan värispektrin.

Matoissa jossa nukka on korkeampi (B-D), painatus tapahtuu n.k. “Chromopainatuksella”. Tämä tarkoittaa että nukka “ruiskumaalataan” juureen saakka ja on väri on äärettömän pitkäaikainen.

Chromopainotekniikalla tehtyjen mattojen pienimmät yksityiskohdat kuten fontit ja viivat voidaan, graafiikan sen salliessa, paisuttaa hieman. Näin esim. vain matalanukkaiselle matolle sopiva kuva voidaan tehdä medium-nukalle sopivan.

Värivahtoehdot
Sileänukkainen matto painetaan täydellä CMYK neliväripainatuksella. Chromopainossa on käytössä 65+  perusväriä.

Kun lähetät meille aineiston tai jos me sunnitteleme mattosi niin me teemme ehdotuksen perusväripalettimme mukaan (lähin naapuriväri) ja lähetämme sen sinulle hyväksyttäväksi. Jos tarvitset tarkkoja spottivärejä esim. brändin vaatimana, niin näitä voidaan sekoittaa lisäkustannuksesta.

Voi ei! Kuulostaako vaikealta? *
Nou hätä! Lähetä meille logosi, kuvasi ja tekstiehdotuksesi niin me teemme mallin sinulle valmiiksi ja sinun tarvitsee silloin vain hyväksyä vedoksen ja me painamme. Tosi helppoa!

Ota rohkeasti yhteyttä lisätietoja varten osoitteesta info@mainosmatto.com.

*Lähettäessäsi painovalmiin tiedoston niin saat painomallin hyväksyttäväksi. Vedos on osa palveluamme ja täten ILMAINEN, kuten kuuluu. Paino-originaalin suunnittelun avustuksesta ja graafisesta työstä, laskutamme 14,25 – 43,50€ (0% alv) etukäteen soviten, tietysti.

Ammattilaisille

• Värijärjestelmä on CMYK
• Väriprofiili Euroscale Coated V2 tai vastaava ISO
• Grafiikka on vektorigrafiikka tai teräväpiirtokuva, joka sallii painamisen ilman että painotuote rakeutuu.

Voi ei! Kuulostaako vaikealta?

Nou hätä! Lähetä meille logosi, kuvasi ja tekstiehdotuksesi niin me teemme ehdotuksen sinulle valmiiksi ja sinun tarvitsee vain hyväksyä vedoksen ja me painamme. Tosi helppoa!

Made In Europe

YHTEYSTIEDOT

Kangastie 9
FIN-68600
Pietarsaari

FINLAND

+358 10 219 3560
 
info@mainosmatto.com

SOCIAL MEDIA

Mainosmatto Facebook Mainosmatto Instagram