Logomatto kohteen mukaan

Toimistot, kaupat, pankit, tuotantotilat, ravintolat, hotellit, sairaalat , koulut, kodit ja messuständit …löydät aina korkealuokkaisen maton joka sopii tarkoitukseesi.

Puhtaanapito

85% liasta kulkeutuu sisäänkäynnin kautta, siksi on tärkeää tehdä suunnitelma sen torjumiseksi – se säästää rahaa. Sisääntulon ensisijaiset harjasin- ja kuramatot voidaan yhdistää sisäpuolen logomattojen ja käytävämattojen kanssa varmistaen tehokkaan liantorjunnan.

Brändätyt mattomme sopivat erinomaisesti myös toimisto- ja tuotantotilojen välisille kulkureiteille, estäen lian leviämisen tilasta toiseen. Tilojen keskialueille sopivat niin käytävämatot kuin lyhytnukkaisemmat mainos- ja designmatot

Esimerkki ylivoimaisesta laadusta

Esimerkiksi Logomatossamme nukkapaino (pile weight) on huikeat 780 grammaa/m2 ja 2,4mm kumipohjineen kokonais-neliöpaino on 2,6 kg/m2. Lisää tietoja saat klikkaamalla mattolaatuja vasemmalla.

Ekologinen on edullinen mattopesu

LLogomaton hankinta ei tarvitse sitoa pesupalvelusopimuksiin. Päin vastoin. Tarkistamalla kuinka paljon voi säästää esim. sopimalla paikallisen pesulan kanssa pesuvaihtoehdoista voit alentaa kuluja tinkimättä siisteydestä.

Hankkiessasi maton et todellakaan tarvitse tehdä sopimuksia joka sitoo peseyttämään mattosi. Joskus pesuvälit voivat olla pidempiä mutta esisopimuksella joudut pesetyttämään ja maksamaan pesun vaikka matto ei olisikaan likainen.